ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


 Η Θεοδώρα (Δώρα) Παπανικολάου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου η πολίτικη και μικρασιατική παράδοση έβρισκε την καλύτερη έκφρασή της στην κουζίνα στις γεύσεις και στις παραδοσιακές συνταγές. 

Ανήσυχη φύση από μικρή δοκίμαζε και επέκτεινε συνεχώς τις δεξιότητες και τις σπουδές της νσε διάφορους τομείς ενδιαφερόντων της. Πάντα όμως ξαναγύριζε στη μεγάλη της αγάπη, στα προϊόντα εστίασης και τη μαγειρική.

Έχοντας την παρακαταθήκη της οικογενειακής παραδόσεως επέλεξε να ασχοληθεί επισταμένα με τον τομέα επιλογής ποιοτικών πρώτων υλών. Στο πλαίσιο αυτό έχει αφιερώσει το χρόνο της στη δημιουργία πρωτοκόλλων ποιότητας για την επιλογή πρώτων υλών ειδικά για τα προϊόντα της Mammy's Food. Για το σκοπό αυτό έχει αποκτήσει δίπλωμα κρεοπώλη και εποπτεύει προσωπικά την ποιότητα των προμηθειών πρώτων υλών της Mammy's Food. 

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε με σπουδές και εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα διοίκησης επιχειρήσεων και Marketing με μεγάλη επιτυχία. Συγχρόνως εργάστηκε και στον τομέα της διαφήμισης.

Πέρα από την ευθύνη της για την επιλογή των καταλλήλων προμηθευτών, είναι υπεύθυνη επικοινωνίας, παραγγελιών, εποπτεύει το λογιστικό τμήμα, και το τμήμα προσωπικού. 

Επίσης διευθύνει το τμήμα επέκτασης του δικτύου franchise και είναι υπεύθυνη ενημέρωσης των νέων συνεργατών. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η mammy's food παρουσιάζει τα νηστήσιμα {Vegan} προιόντα της.

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ